Де мене шукати, або До Трускавця

Ти знаєш, де мене шукати.
До Трускавця. Готель «Сані».
На третій поверх. Там Карпати
З балкону любляться мені...

Мій Трускавець... Він весь – на щастя.
Де кинеш оком. Кожен крок.
Від коней втомленой масті
До вічності нічних зірок.

Все повертаюсь, повертаюсь...
Лиш тут так затишно мені.
І все чекаю та чекаю
На ту, яка не знала «ні»...

*************************************************

Трускавець. 2006 рік. Всі здорові. І живі


Рецензии