присяде мисяць
Покличе у замріяну дорогу.
І мрії нас помчать, неначе коні,
У вирій, попри всі перестороги.
Зупинимось на хвильку в ніжній тиші,
Де світиться вночі твоє віконце.
Піднімемося разом вище, вище...
Кружлятимемо в небі до схід сонця.
Свидетельство о публикации №116082808601