Я тебе поцiлую зранку, мiй коханий

Я тебе поцілую зранку,
Мій коханий, мій друже милий.
Кажуть, зранку цілують коханки,
Лиш в коханок на те є сили.

Обійму тебе зранку дуже,
Щоби перехопило подих.
Мій коханий, мій милий друже,
Це віддати тепло нагода.

Поцілуй мене на світанку,
Поцілуй мої очі сині.
Поцілуй мене, як коханку,
Хоч насправді – твоя дружина...


Рецензии