Нас вбивають тi, кого ми любим
Світлими бажаннями, словами.
Іноді любов палка – на згубу.
І на згубу – ніжність поміж нами.
Нас вбивають ті, кого ми прагнем.
Ті, хто за собою в щастя кличуть,
обіймають теплими руками,
м'яко обціловують обличчя.
Ми кохаєм. І вони кохають.
Днями... Щогодини... Щохвилини...
Ті, кого ми любим, нас вбивають –
рідні губи з присмаком полину...
Свидетельство о публикации №116082804124
Простите, если чересчур жёстко перевела...
http://www.stihi.ru/2016/08/30/9677
Уважительно,
Света
Светлана Груздева 30.08.2016 21:43 Заявить о нарушении