Пiднiмемо бокали

Красива в нас країна
І щедра в нас земля,
Це ненька Україна,
Таке її ім’я.

Вона для нас єдина,
Де народились ми,
Ця наша Батьківщина
Вилазить із пітьми.

Нещадного правління
Кривавої орди,
Убивства і гоніння
В нас лишили сліди.

Нам зараз важко дуже
Наш світ переробить,
Та ти тримайся, друже,
Потрібно ж й далі жить.

Нехай нащадки наші
Достойно заживуть,
Вони ж для нас найкращі,
Тож завершімо путь.

Із рабства до свободи,
До мирного життя,
Коли усі народи
Здобудуть майбуття.

Пожити в дружбі разом
Без сварок і ганьби,
Пригадуючи з часом
Світ кривди й боротьби.

Піднімемо ж бокали
У цей святковий день
Щоб люди жити стали
Невдовзі так лишень.
27.08.16.

 


Рецензии