Не люблю зачинених церков

Не люблю зачинених церков.
І ніхто любити не примусить.
Я щомиті й без того молюся.
Серцем чую зоряний покров.

Не люблю зачинених дверей.
Напис: «Від тієї – до тієї».
Не закритий храм душі моєї.
До душі ключа не добереш.

Я здіймаю очі до небес.
Хмарки світлі, наче душі наші.
Я сьогодні – вічний, я – інакший.
І душа не ждатиме словес...

********************************************

Фото Світлана Давиденко


Рецензии