В дгомон ло л то

ВІДГОМОНІЛО ЛІТО

Відлітає у вирій літо,
Забирає на крилах тепло,
Проводжаєм його жовтим цвітом -
Промайнуло, як не було!

Тільки пам'ять про себе залишить -
Фотокартки щасливих днів.
Літо красно нам, любий, личить,
Але й серпень відгомонів.

Та тепло ми його збережемо -
Допоможе у цьому любов.
Ну а зараз - на осінь вернемо,
Щоб у літо потрапити знов.

26.08.2016.

Фото автора

Крижановська (Маярчак) Світлана Петрівна,
Україна, м. Хмельницький.


Рубрика: Вірші, Пейзажна лірика
дата надходження: 27.08.2016 18:03:34
© автор: Світлана Крижановська


Рецензии