NOW I WORK

Now I work in rolling shop;
I’m a man; I’m not a woman;
I have a difficult and heavy job,
I’m a production support foreman.
My job gives many problems today,
This job do not gives me much (many) money.

Ноябрь 2008г


Рецензии
ОйЙй ты этаки-разЄтак..................*
Я на Стихи-джОн$$ попАл.............*?????*

Серж Фико   05.02.2021 19:52     Заявить о нарушении