Корэшми бирешэмен

Татлы сузлэр белэн генэ,
Яуларсын дип уйлама.
Сине сою дорес тугел,
Жаным риза булса да.

Синен очен мэхэббэтем
Тормый ике тиен дэ.
Монсу булганда курчак,
Уенчык кирэк кенэ.

“Кадерлем” дисен кайчак,
“Ошыйсын” дип остисен.
Мине генэ тугел лэкин,
Шулай назлы кузлисен.

Э калганнарга кондэш
Булырга юк телэгем.
Шуна бу ярышуда,
Корэшми бирешэмен.

11.10.2015


Рецензии