Заманча очрашу

Кафе остэле артында очраштык,
Кузгэ-куз карап елмаеп олгердек,
Тик килэсе егерме оч минутта
Ул мине, мин аны курмэдек.

- Минем сонгы фотоны карадынмы?
"Йорэк куймаган, димэк ошамыйм..."
- Э язмага фикерен калдырдынма?
"Тэгаен, мин аны кызыксындырмыйм."

- Заказыгыз эзер! - Тукта, ашама!
Инстаграммга бик шэп куренеш!
Менэ монсы яхшы чыкты бугай,
Син дэ уз профилена булеш!

Минут саен телефонга хэбэр килэ.
"Кая?","Кем белэн?", "Нишлисез?"
Заказ суынды инде куптэн,
Бик яхшы утырабыз - сузсез...

Уенчык улем хэлендэ, заряды аз.
– Кайтышыйк?! Счёт китерсеннэр!
– Сэлфи ясап калыйк! Югыйсэ,
Икебез утырганны белмэслэр...

26.08.2016


Рецензии