Сни чудов руж

Спиться чудово,
І сни всі прекрасні..
Ех.. Так ніяково
Пірнати в це щастя.

Все було так легко,
Та ще і приємно..
_Здійснилось від кроку
По зебрі наземній_

Літали метелики,
Пташки співали.
Відійшли від істерики,
Знайоме заграли.

Все так, як я хочу
Від пекла до неба,
Кохання побачу
У своїх потребах.

Всі мрії збулися
Лиш окрім однієї..
До її серця стучатись,
Все робити для неї.

Рожеві троянди
Хотів дарувати,
Співати баллади
І завжди кохати..

Та це не насправді,
Все сниться мені.
Від однієї поради-
Хоч у мріях тони!


Рецензии