Борода, чоловiк та молитва
Не тому, що я лінюся, ні.
Просто хочу я, щоб на світанку
щоки ти погладила мені.
І сказала: «Ой, який колючий».
Усміхнулась: «Пальчики лікуй».
Залякала: «Я тебе замучу»,
що насправді значить: «Поцілуй».
Бороді моїй недовго жити.
Я поїду вже за кілька днів.
Буду вранці бороду голити,
а «лікуй» – молитись уві сні...
Свидетельство о публикации №116082606560