У неi голос змiнювався тричi...

У неї голос змінювався тричі...
І це не всі ще голоси її.
І сто разів змінилося обличчя.
Всі зміни очі бачили мої.

У неї тричі змінювався голос...
Від співу до гіркого «порятуй».
Співає в хорі, а могла би соло.
І я завершив бесіду пусту.

Ми у розмові бігали по колу
Не перший раз і вже не перший день.
І я сказав: співай, ти можеш, соло...
І жоден раз не перервав пісень...


Рецензии