Легкий вiрш про жiноче щастя

Я тебе закохала в себе.
Ти мені до вподоби дуже.
Я з тобою – хмаринка в небі.
Милий мій, мій коханий друже.

Я з тобою – мала хмаринка.
Як же легко мені з тобою.
А іще я – твоя пір’їнка,
Від кохання все, від любові...

Я – малесенька і пухнаста.
І несе мене щастя вітер.
Вітер, небо і я – це щастя,
Бо єдина твоя на світі...


Рецензии