Месiя

  20.07.08р.

В кишенях народних, лиш вітер гуде,
Той гуд його - маси дурманить.
"Месія" народ на Говерлу веде,
 А баба Параска шаманить.

Важливіших вже не лишилося справ,
На гору всі прихвосні перлись.
Він банку консервну з посланням запхав
У самеє серце Говерли.

Це "Знак історичний" на нього напав,
Ним баба Параска керує.
І серце своє він рукою тримав,
Від радощів кров в нім вирує.

Послання запхавши до всіх поколінь,
Стояв він розвісивши вуха.
З вершини гори не побачив лиш він,
Яка є в країні розруха.

Калитка Вкраїни порожньо - пуста,
Живе наш "месія" крилато:
- То Бушеві медом він маже вуста,
То тягне Вкраїну до НАТО.

На вчинки готовий завжди без вагань,
За нас він хворіє так кревно:
- То в шахту полізе, то гасить вогонь,
То буцім-то садить дерева.

Для чого ж то він на Говерлу поліз?
Так хочеться, бач, хизуватись!
Я думаю,-грається він в популізм,
Щоб далі при  Владі зостатись.

    26.08.2016р. 10:57.


Рецензии