death of the soul

Ти забрав мою душу та серце
Не попередивши, що розіб'єш,
Ти украв нахабно моє сонце
Та в ад послав, це розумієш?

Віддав мене Аіду в рабство ,
Начхавши на мої крики взагалі,
Ти, запланував моє вбивство
Ну що ж, що мене чекає у фіналі!?

Ти свого добився, тебе вітаю
Не побачиш мене, вже ніколи?..
Не хвилюйся, я ще завітаю
Що не допоможуть і янголи...


Рецензии