Я влучно стрiляю, i це знадобиться менi
Найближчими днями я матиму кілька дуелей.
Я кожного з них за нагоди штурхну: «Що ти мелеш?!».
І кожному – кулю у лоба на чорній стерні.
Я кожному, кожному з них не пробачу тебе,
всім тим, хто до мене у тебе були, не пробачу.
За те, що звели нанівець твою всміхнену вдачу,
за те, що з тобою любили коханих себе.
За те, що замерзли нещасними руки твої.
За те, що од болю забула, як то – усміхатись.
Що губи дрижали, як заново вчив цілуватись...
І небо всміхнеться на постріли влучні мої...
Свидетельство о публикации №116082601499