Енергii життя

Енергії життя

Гуляв нічку, гуляв дві,
Закружляло в голові,
Він до дуба ледь допхався
Й там енергії набрався.

Він подумав - я ж лайдак,
Вже гулять не буду так,
Але тягне погуляти,
Нічку другу не поспати.

Тож пішов він до верби
Залишити їй якби
Всю енергію погану
Й та ковтнула цю заману..

Нині вдома він вже спить,
Стало легше йому жить,
Дякує вербі він й дубу,
Каже -  їх я не забуду.

Я ж дивуюся красі
Й що розумні у нас всі,
Що дерева наші друзі
У важкій життєвій смузі.
25.08.16.

 


Рецензии