Iжачок

ДЕ ЗIБРАВСЯ ЇЖАЧОК?
ПIД ПЕНЬОЧКОМ ПРИТАЇВСЬ
НАС УГЛЕДIВ ЗАШАРIВСЬ
НЕ ЧIПАЄМ ЇЖАЧКА

НА КОЛЮЧЕЧКИ СВОЇ
НАЗБИРАЄ ЯБЛУЧКА
А ГРИБОЧКИ НАД УСЕ
IЗ СОБОЮ ВIН НЕСЕ

ЇЖАЧОК,ЇЖАЧОК!
ОСЬ ПРИСIВ ВIН НА ПЕНЬОК...


Рецензии