Поцiлунки для принцес, або Справедливiсть

Призвичаїлись всі до принцес –
всі цілують принцес по світанках...
Це насправді приємний процес –
слід корони поцьомати зранку...

Сон глибокий – таке небуття,
де надовго ніхто не захоче.
Повертають цілунки життя –
і принцеси розплющують очі.

Так традиція склалась в віках.
Цілувати принцес – справа хлібна.
Та забули згадати в казках –
принца теж цілувати потрібно...


Рецензии