Родная хата
Бо прыехалі дзеці да маці
Усе прыехалі ўзяці свініны
і набраць у мяшкі садавіны
Толькі сын клапаціўся пра маці
Не хацеў гэтага мяса ён браці
Ён сказаў: “Астаў лепш сабе!”
Пераб’юцца як небудзь у сям’е
Сын і бацьку свайго не забыў
Ён на могілку да яго схадзіў
А астатнія дзеці забылі
Толькі сабе яны вельмі любілі.
1998 г.
Свидетельство о публикации №116082508176