Дзяльба кабанчыка
Вакол стала пасталі
Маці кожнаму дае
Кавалак мяса у сале
А сабе не ложыць – не! …
Не хвалюецца пра сабе
Ёй бы нешта дзеткам даць
А самой хоць паміраць
Толькі вось адзін сынок
Яе любіць – лепш чым сто
Ён нічога не бярэ
Усё маці аддае
А астатнія ўзялі
Садавіны панабралі
На машіне ўкацілі
і пра маці ўсе забылі ...
1998 г.
Свидетельство о публикации №116082508158