Якi прыгожы верш

Які  прыгожы гэты верш,
І   мова  спевамі іграе.
Калі прачнуліся пачуцці,
Ўсё  навокал стала раем.
Цяпер пагасла ўсё каханне.
Змрок настаў ў маёй душы.
Чаго,чаго ты так раптоўна
Паверыў людзям тым,скажы?
Яны  убачылі  агеньчык,
Які так грэў,у сэрцы жыў.
ЗАйздрасць вырасла у страсці.
І  ўсё, ўсё ты загубіў...


 


Рецензии