Остання осiнь
Я буду пристрасна і чемна.
Повір, приїдеш не даремно.
Я восени – мов навесні...
У осені – короткий вік.
Ще не зима, уже не літо.
Даруй мені останні квіти
В останню осінь... Чоловік...
Приїдь до мене... Кілька днів
Для мене – все, для тебе – крихта.
Приїдь... Назустріч буду бігти –
Востаннє – дівчинка зі снів...
Свидетельство о публикации №116082409946
Давно хотела эти строки перевести...
http://www.stihi.ru/2016/08/28/80
Уважительно,
я
Светлана Груздева 28.08.2016 00:07 Заявить о нарушении