Йдуть за трактором лелеки...

Йдуть за трактором лелеки –
Білі спини, чорні крила.
Землі бачили далекі,
Та додому прилетіли.

Ти любила їх, кохана,
Боже, як ти їх любила.
Ти чекала їх весняно –
Чорні крила, спини білі.

Сам тепер на них дивлюся –
Ти від мене так далеко...
Я на тебе помолюся,
Бо за трактором – лелеки...


Рецензии