Всi серця закоханоj панi

Закохана для тебе зробить все.
Закохана інакше і не вміє.
Дай волю – на руках тебе знесе
До всіх твоїх висот, і втілить мрії.

А пані дуже просто закохать.
Вона слова пускає в серце легко.
І буде все життя тебе чекать.
І стане твоїм вічним оберегом.

І я відчув – два серця у жінок.
Одне земним життям кохати хоче.
А друге – прагне знести до зірок.
Одне – жіноче, а одне – дівоче...


Рецензии