25- iй рiчниц Незалежностi Украiни

25 річниці Незалежності Украiни.

На дзвіниці  лелека волав,
На жаль,спокій  усім  тільки сниться,
Знов, в АТО бій нічний відлунав,
Хоч на ранок, парад у столиці…

Та на жаль грізний час не минав,
За майбутнє  всі моляться  Богу,
Є надія, що прийде пора,
Та знайдуть усі мирну дорогу…

Пам'ятати  усе. У народу і сила, і воля,
Ось калина червона  палає вогнем,
Вчить  як мати  нескорена доля,
Та міцніє Вкраїна моя з кожним днем…

У тривогах живемо, й  ворожі навали,
Відбиваємо ми, сильним  й  грізним мечем,
Не для бід ми країну нову будували,
Та на жаль, що великий, на серцях наших щем…

Тільки є оберіг, що від  лиха рятує,
Нам його  дав навіки Великий Господь,
Що вкриває бійців від смертельної кулі,
Тільки просить  щоденно усіх: "Не підводь…"

 Хрещатик святий наш,  гордливо стрічає,
Під сонцем серпневим тріпотять прапори,
Тільки знай, Батьківщина добро пам’ятає,
Та бажає лиш  щастя своїй дітворі.


Автор  Геннадій Сівак.
24  серпня  2016 року.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.