Божий дар

Для мене  Україна це лелекі,
Калини кущ,
І трави  у росі,
Для   мене   Україна  незбагненне,
Але що враз  торкається  душі,
Не  раз  нас   мріяли  включити 
До імперій,
Та  ми не  дуже  вірили,
Що краще  буде  там,
Не раз  для  нас 
Не відкривали  двері,
Та  ми  не   дуже   вірили пліткам,
Ми  знали  лиш одне,
Що  воля – Святість   і  рідної  землі 
Не  віддамо,
Життя  не  пошкодуємо,  відверто?
Так  Україна  не віддасть по  вік  свого
Для  мене  Україна  небокраї   
І сяйво від розкиданих   стожар,
Для   мене Україна,
Кажу   щиро  великий,  незбагненний 
Божий дар!   
 24.08.2016


Рецензии