Зустр лися одного разу...

Зустрілися одного разу
На роздоріжжі, серед долі.
Ішли на зустріч - трапилось таке,
А поряд тільки вітер в полі.

По польовій дорозі, так не спішно
Ішла собі сумна надія.
На зустріч їй, на перехресті -
Весела, світла, добра мрія.

І зупинилися вони,
Та так вели розмову між собою :
Розповідали - хто, куди,
І де чекає їхня доля...

Спитала мрія у надії
- "Чого ж ти раптом зажурилась?"
- "А в мене сил нема іти",
Відповіла, "і уже втомилась".

І мрія підбадьорила надію,
І знову сили їй надала.
- "Ти не сумуй, з тобою я"
Надії мрія так сказала.

З тих пір ідуть весь час разом
І вогник їх ще досі тліє -
Ідуть та світла, добра мрія
Та поряд - вже усміхнена надія.


Рецензии