Независимая Украина

Добрий ранок, наша рідна незалежна Україна!
Зі святом тебе, з ювілеєм, з 25річчям тебе!

Ти славишся лісами і полями, і річками,
і родючими землями, і красивими містами!

Ти найкраща наша матінка-держава,ти тверда
і справедлива, і турботна, і красива!

З незалежністю, країно! З святом, Україно!
Ти моя рідненька матінко-країно!

Тебе ображають, а ти  все прощаєш.
На тебе нападають, а ти ракурс тримаєш.

Тебе ламають, а ти незламна.
Тебе нагнітають, а ти негнівишся.

Ось, що значить ненька-Україна!
Найдобріша ,незламна держава-країно!

Люблю тебе ,ненько, співуча державо.
Кохаю безмежно , моя рідна Батьківщино!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.