Борiтеся

Борітеся  - поборете!
Тарас нам заповів,
Свою державу створите
Розбивши ворогів.

Боролися за вольності
Багато ми віків,
Не втратили ми гордості
Й в літа більшовиків.

Державі нашій двадцять п’ять
Та вічно бути їй,
Хоч підлі вороги й шиплять,
За неї підемо у бій.

Ніхто не подолає нас,
Ми вільні козаки,
Казали світу це не раз
Й прожили так віки.

А сила мужності завжди
У наших душах є
Щоб врятувати від орди
Усе життя своє.

Вперед до звершення мети
Достойно й мирно жить,
У боротьбі прийдеться йти,
Бо ворог ще не спить.
24.08.16.


Рецензии