Панна сонячна

                До Дня Незалежності України, що святкується 24 серпня 2016 р.
                З повагою,
               
                "Замісити тісто уві сні - до шлюбу" (із Сонника)

Панна сонячна, господарочка,
З ранку в кухні вороже хазяєчка.
Сїє чуть борошна,ЩОБ У ШЛЮБ, НЕ ОДНА.
Як лебідка, струнка, гарним личком чудна.
Трошки солі додати та яєчко вмішати,
І водички стакан - МІЖ ПОДРУЖЖЯМ ВІН ПАН.
Цукор зробе цю страву солодкою,
ЩОБ НАЗАВЖДИ ПИШАЛАСЯ ВРОДОЮ.
Ось варенички в мискі з порічками,
МОВ ХУСТИНОЧКА З БІЛИМИ СТРІЧКАМИ.
Їх змастити медком і сметаною -
ЖИТИ ЇЙ У БАГАТСТВІ З ПОШАНОЮ.

Отакі українські чарівні дівулі -
Гарбузи дають злидням й образливі дулі.
Щиро красні красою, а доля гаряча,
Забажають, напевно, посміхається вдача.
Так чому їх кохають чоловіки?
Бо найкращі у світі ці файні жінки!!

/м. Воронеж, серпень 2016 р./

(Фотографії з особистого архіву)


Рецензии
Украинского не знаю, процентов 70 поняла, но слюнки потекли...

Людмила Сеидова   26.09.2016 08:36     Заявить о нарушении
Мука, 1 яйцо, соль, сахар, 1 стакан воды+начинка;))) А остальное - пожелания счастья:))) на это и рассчитывала:на здоровый аппетит;)))

Наталья Полозюк   26.09.2016 08:45   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.