Г1олилазде
Къойил ясал хисун рокьи гьабулеб.
Ясазулги г1адат- цо г1ажаиблъи,
Гьезул царал маргьо уйилан кколеб.
Берцинав васасул "тачка" бихьани,
Кинабгоги к1очон данде к1анц1улеб.
Цо нухалъ бер къинк1ун, квер данде къани,
Гьанже гьасул лъади жийилан кколеб...
Сордоялъ къо хисун заманаги ун,
Гьелда цадахъ васги хисун ватулев.
Метерисеб къоялъ гьес кверги хьваг1ун,
Цевеса гьевги ун жийго ятулеб...
АЛЛАГЬАСУЛ нух ккун магьариги лъун,
Киназго беццула рокьи гьабизе.
Зодор малаиказ нуг1лъиги гьабун,
Баракат АЛЛАГЬАС гьелдаги лъезе...
Жинцаго жиндие рос валагьарай,
Росго гьеч1ого гьей хут1илин- х1адис,
АЛЛАГЬАСУЛ къадар, инсул разилъи-
Гьеб буго ясалъе милкалъго талих1...
10 07 2016с
Свидетельство о публикации №116082305865