Глаза твои - как будто море... И. Франко

Твои глаза - как будто море,
Светлые, спокойные.
Было в сердце моём горе,
Оно в тебе утонет.

Твои глаза - словно колодец,
Чистый возле дна.
И надежда, как зарница,
Там, на дне, видна.



Твої очі, як те море
Супокійне, світляне;
Серця мого давнє горе,
Мов пилинка, в них тоне.

Твої очі, мов криниця
Чиста на перловім дні,
А надія, мов зірниця,
З них проблискує мені.


Рецензии