Коли...

Коли є ті, хто розуміє.
Коли є ті, кому ми можем довіряти.
Коли є ті, кого так хочеться
"Аж до небес підняти".

Коли є ті, з ким весело завжди.
Коли є ті, хто може душу врятувати,
Коли усе летіло шкереберть
І не було уже чого втрачати.

Коли є ті, з ким легко так завжди
І серцю знову так приємно !
То як би ви відносились до них?
За себе відповім, що я - взаємно!


Рецензии