Вона

Вона заходить я радію,
Вона говорить я мовчу,
Перебивати  не посмію,
У ступі слів я не товчу.

Вона уходить я жалкую,
Бо у квартирі тишина,
Я за новинами сумую,
Бо знає їх лише вона.

Не ті, що радіо говорить,
Й не ті, що телек подає,
А ті, що люд повсюди творить,
Кого й за що він продає.

Як в електричках владу лають
І де бандити узялись
Й чому їх владці не карають,
Бо мабуть з ними вже сплелись.

Почую побуту новини,
Що на городі як росте
І не врожаю всі причини
Мені розкаже й геть піде.

А я чекаю прийде знову
І голос правди прозвучить
І взнаю я життя основу -
Про що народ наш гомонить.
21.08.16.


Рецензии