I wanna be yours once upon a time

 **посвящается Тихой Гавани.

I wanna be yours once upon a time.
Close your eyes, allright.
Dreams within your soul, and mine.
I'll be on your fair in every fight.

Be with me,revive my tired spirit.
My heart is yours to keeping.
Take, but, please, don't break it,
You're the reason that I'm feeling.

(Я хочу быть твоей однажды.)
(Закрой глаза.Все хорошо.)
(Ведь предел наших душ это мечты)
(В каждой битве я буду на твоей стороне.)

(Будь со мной, восстанови мой усталый дух.)
(Мое сердце теперь твое.)
(Возьми, но не сломай, пожалуйста)
(Ведь благодаря тебе я снова чувствую.)


Рецензии