Душа убога, то велике людям лихо
Бо темний образ - перевертень метаморфоз.
Бажання вжалити до болю і всадити ніж у серце,
Поллється в ницості запліснявілих підлих фраз.
Ті люди, душею -бідні, одержимі блудом,
Плюють на всіх, вдягнув під назвою ряднину - бруд,
Перетворившись на страшне , безжалісне створіння ,
Розмножують, як той пирій серед людей своє коріння,
І гине в тім засотанім сплетінні зубожілий , людський дух.
Мені душі убогої не зрозуміти ...
Душа убога, то найгірше в світі лихо!
Свидетельство о публикации №116082100641