Злiснi

Рай відсутній на землі,
Тільки пекло всюди,
Варяться в однім котлі
Злісні й добрі люди.

Злісні знищують живе,
Все не наїдяться,
Невгамовна жадність зве,
Щоби не спиняться.

Кожен хоче панувать
Й плюнуть на сусіда,
Щоби все на світі мать
Він й на підлість піде.

Зрадить Бога й рідний край,
Світ щоб підкорився,
Пекло це для нього рай,
Де так жить навчився.
21.08.16.


Рецензии