Боса Нова. Я зреклася чоловiкiв
Я забула ті хтиві очі.
Хай вони мене люблять, хочуть,
так, як звикли спокон віків.
Хай дарують оману слів,
розоряться хай на букети.
Хай озляться в мобілку: «Де ти!?».
Я їх викинула зі снів.
Попрощалася зі всіма.
Та зустріла тебе одного.
Перетнулися дві дороги.
Мій, єдиний, я – не сама.
Ти зустрівся мені в цю мить.
Особлива моя спокуса.
Значить, серце жіноче мусить
не зрікатися, а любить...
Свидетельство о публикации №116082101043
Людмила Сташкова 21.08.2016 22:02 Заявить о нарушении