Як би ви знали

 

Як би ви знали як кортить
Післати де кого відкритим текстом
Післати їх усіх під три чорти
А як куди ї коли вони підуть не інтересно

Розумників навкруг  як тарганів рудих
Шепочуться та зиркають не добре
А лишь торкнися зразу кляуза та крик
Але це тільки гра сердець  холодних

Звичайно більшість добрі та сердечні
Із серцем  добрим та палаючим живим
За віру нашу за любов надії наші чесні
У бій ідуть з забралами відкритими вони

За нашу незалежність та за волю стануть
На рани не жаліючись на втому біль
Для нас іконою у вічності постануть
Та жертвою ясною України молодій

Автор Широков О. О.  20.08.2016 КИЇВ УКРАЇНА


Рецензии
Це ганьба України.

А про відкриті забрала нерозповiдай нiкому, вже бачили.

Превiт з Донбасу.

Олег Демьяненко   20.08.2016 21:25     Заявить о нарушении