Спомин

Твоє імя, твій образ недосяжний
З глибин років, мов спомин вирина
І розповіді наче повертають
Славетнїї подїї того дня!

Колись у нашому житті, звичайно
Були і радість, й смуток і жалі
Та світлі мрїї й сонячні надїї
Могли осяяти шлях довгий на землі.

О незабутній часе швидкоплинний!
Мов промінь на шляху ти спалахнув і згас
І згадуємо з світлою печаллю
Отих усіх далеких вже від нас

...Подїї тих часів давно минули
І згасли у безодні небутя
Та назавжди залишиться славетним
Оте яскраве, радісне життя!

(2003 рік)


Рецензии
Біруте, твоя україньска поезія дуже переконлива! Вітаю!

Игорь Лукашенок   27.08.2016 14:36     Заявить о нарушении