***

Мій шлях у безвість вічності. За що,
Мені дане в лещатах цих страждання
-Для віри, сили. Щоби віднайшла
У чорній ночі світло сподівання.
Ви скадете-кому потрібна я
Коли тебе всі бьють та зневажають
Я відповім. Душа славенна та,
Яку всі ті хто боряться , вчувають.
Бо скільки закривавлених сердець
І тіл... кричали що найвища сила
То та, що над стражданням цим-
Любов безмежну світові відкрила.

Повірте, вороги, настане час
Все те що зневажали,зрозуміли
Священну помсту вже у цюю мить
Наші серця супроти вас зробили.


Рецензии