Я хочу сказати, або Тримай

Я хочу сказати: без тебе не можу!
Вранішнє сонце розвіяло дим...
Очі зав'яжу, і серце дам в руки...
Ти зрозумієш все з дивних картин!
Тримай, я благаю, не відпускай мене!
Сильно і ніжно мене вбивай!
Віддай свою мУку - я її розвію...
Лікуйся моїми губами, давай!
Ти будеш кричати, взлітати у прірву,
Залишиш піснями в серці сліди...
Грішно мені у твоєму полоні,
Але завжди буду там, де є ти.
Крила так важко розправити пташці,
В небі літати, коли біль в душі...
Наче твій янгол, тебе охороняю,
Тільки благаю: про небо мовчи!
Тримай, я благаю, не відпускай мене!
Сильно і ніжно мене вбивай!
Віддай свою мУку - я її розвію!
Лікуйся моїми губами, давай!
Ти зрозумієш, наскільки вразлива,
Щиро відкрита, тендітна, твоя...
Дам тобі серце - що хочеш роби з ним,
Тільки ніхто не полюбить, як я!


Рецензии