Блюз. Через те, що - Ви, або Нарештi

Через те, що Ви є, –  що, нарешті, у мене Ви є, –
я на краще, нарешті, життя поміняю своє.
Я не буду сварити минуле моє несвяте.
Що було – відійшло, повертати минуле – пусте.

Але я пам'ятаю колишні свої помилки.
І щомиті я буду із Вами коханим палким.
І, нарешті, я стану таким, як бажаєте Ви:
сильним, теплим, відвертим, ще й квітів букет польових...

І забуду про ночі, заповнені втомою дум.
Обміняю, нарешті, на усмішку світлу мій сум.
Ви – не мрія тепер, Ви – довершення  ніжне моє.
Все віднині – на краще в житті. Бо, нарешті, Ви – є...


Рецензии