Умные изречения

"Курка курицю не учить"-
Вислів цей невірно учить.
Адже менші в віці люди
можуть розумніші бути.

"Були б пиріжки-будуть і дружки"-
Прислівя прекрасне та учить неясно.
Виходить для того, щоб дружбу заводить,
потрібно багатими бути і пісню заводить.

"Аби розум-щастя буде" -
А цей вислів є абсурд.
Без здоровя щастя ноль!
Найрозумніший-простак,
а дурак- щасливий іще так.

"Біда вимучить, біда й виучить"-
А це сказано прекрасно,
бо це правда аж відважно.
Бо якщо в людини горе-
вона стане мишой в полі
і пронурить все кругом,
щоб зробити краще знов.

"Брехати-не ціпом махати"-
Це прислівя несе крах,
бо не всім брехати час.
Адже іноді брехня спасе
людство і весь час.

"Який талант у матці -такий у дитятці"-
Мудро сказані слова і підібрана рифма.
Бо це вірна правда, як і те що файна.

"Ледача дитина, котрої батько не вчив."-
А ось ц є неправда, бо від роду ледача,
хоч повчай палкой, хоч кола теши.

"Син мій, а розум у нього свій."-
Про сина говорка-це точна заготовка.
Син то мій, а розум закладається свій.


Рецензии