В пошуках кохання

 "...розбили серце,зламали крила,
            щоб не лiтала,щоб не любила."

А я до тебе спiшу iз рання,
Бо дуже хочу зустрiть кохання!
Лечу душею,та кличу серцем,
Що так вiдкрито i так вiдверто.

Та де шукати тебе,мiй милий,
Щоб були в парi i щоб любили?
Чи йдеш назустрiч,чи стороною,
Коли дорога зведе з тобою?

Життя дорога блукає лiсом
I мене зводить вона iз iншим.
Вiддала душу,вiддала крила,
Та сум на серці - лиш я любила..

Людям для щастя треба так мало-
Щоб розумiли i,щоб кохали.
Чому ж одна я?Чому в дорозi?
Чому зустрiти тебе не в змозi..?

I знову ранок..I знову,з рання,
Спiшу на пошук свого кохання...
I вiрю стрiнусь я iз тобою!
Живу в надii,живу в любовi.


Рецензии
На украинском, мне показалось, лучше ритм и рифму чувствуешь, Лен. Хорошее стихо.))) С теплом, С.

Сергей Солдатский   21.08.2017 00:10     Заявить о нарушении
Дякую,земляче!)Спасибо,что нашел время заглянуть ко мне.Рада знакомству!)

Яроцкая Елена   23.08.2017 10:43   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.