Я нiчого про тебе не знаю
хоч ми поруч уже стільки літ,
хоч тебе і по кроках впізнаю,
хоч у долі залишила слід.
Все одно є незвідані тайни
у жіночій душі, в глибині.
Трішки пекла. І трішечки раю.
Те, що ти не відкриєш мені.
Не розбіжності, не перепони.
Щось – таїна, та будем – удвох.
Знає все і таємне боронить –
щастя ради – жіночий твій Бог...
Свидетельство о публикации №116081906080
– Я тебя люблю.
Он сделал неопределенный жест.
– Ты же почти не знаешь меня.
– А какое это имеет отношение к любви?»
Э.М.Ремарк
Людмила Сташкова 21.08.2016 22:09 Заявить о нарушении