Мовою очей та рук
а відповідь на всі питання – очі.
Не приховаєш, навіть як захочеш,
всі таїнства жіночої душі.
Ні слова. Просто в очі подивись.
І я не здатний приховати правди.
Лиш погляд в очі – істини заради.
Як подивився – наче помоливсь.
А ще – в додаток – мова теплих рук.
Від «а» до «я» – ось азбука кохання.
Де кожна буква – перша і остання.
Торкнеш – і не потрібен жодний звук...
Свидетельство о публикации №116081905862
Людмила Сташкова 19.08.2016 15:42 Заявить о нарушении