Воюйте з сво ми гр1хами

Не з ближнім воюй, а з своїми гріхами-
Так Біблія учить свята.
Чинити так будемо - Бог буде з нами
І благословить на віка.

Повиривайте гріхи всі з корінням!
Сам Бог нам у цім допоможе,
Дасть кожному сили, наснаги,уміння -
Із Богом людина все зможе.

Він в горі-біді нас ніколи не кине,
Болючі загоїть всі рани.
Надійся на Бога, молись безупинно-
Лиш Богом нам мир буде даний.

Молись, Україно! Ставай на коліна
Ти перед Всевишнім Творцем!
Ми грішні усі і усі ми повинні
Примирення мати з Отцем.

Для цього послав Однорідного Сина
У грішний цей світ Бог-Отець.
Ісус взяв на себе всі наші провини.
Йому одягнули вінець

Терновий усі ми, мій друже, усі ми
Й гріхами Його розп'яли.
За нас постраждав на хресті Безневинний,
Щоб ми через Нього могли

Прийти до Отця і отримать спасіння
І прощення наших гріхів.
Покайся скоріше, моя Україно,
Щоб Бог всі гріхи нам простив.
 


Рецензии